LiveDanzaNight

Live Danza Night op 16 september

Datum 8 augustus 2016 · Gepost in dansavond

DanzaBannerVrijdag 16 september de vierde editie plaats van Live Danza in Odeon in de gouvernestraat. De Live Danza Nights zijn levendige dansavonden met live muziek en verbinding van hart tot hart. Het thema is dit keer ‘In extase’.

De voorgaande edities van Live Danza night in het Ro-theater de Kapelzaal en Orion waren druk bezocht en gaven veel enthousiaste reacties. Live Danza past helemaal in de trend van meer en meer dansfeestjes in Rotterdam voor mensen die bewust willen leven. Kim de Jong laat je even aankomen in de ruimte met een geleide meditatie, die je helemaal in de sfeer brengt. Daarna neemt Brenda jullie mee als inspirator voor de dans. Met elkaar dansen we in een flow van de muziek. Onze muzikanten zullen spelen een keur aan bijzondere muziekinstrumenten. Gezamenlijk ontvouwt zich een viering van het leven. De avond wordt afgesloten met vrij dansen! Om half 8 is de deur open en om 20 uur start de dansworkshop. Zorg dat je op tijd bent, want na 20 uur is er geen entree meer. Daarna vrij dansen op de heerlijke beats van de DJ. Gezamenlijke afsluiting om 22.30 uur. Het beste is om je vooraf op te geven via www.livedanza.nl. Dan ben je zeker van een plek. In de voorverkoop zijn de tickets €20, aan de deur €22,50. Bekijk hier de flyer.

Het team waarmee we deze unieke avonden creëren: Kim de Jong – Lichaamsgericht therapeut (www.praktijk-stroom.nl) Onno van Tongeren – Muzikant en percussionst (www.onnovantongeren.nl) Sebastiaan de Vries – Djembe leraar en percussionist (www.afrikapercussie.nl) Brenda van Broekhoven – Biodanza facilitator (www.biodanza-rotterdam.nl)   Voor meer informatie over de Live Danza Night, kun je contact opnemen met Brenda van Broekhoven (06-45626064) of Sebastiaan de Vries (06-43540188)