Zonder plezier geen muziek, zonder muziek geen plezier! (Afrikaans spreekwoord)
Open
X

Workshop. Djembeworkshop

Djembe workshops voor beginners tot vergevorderden.

Deze workshops zijn bedoeld voor een ieder die eens met de de djembe wil kennis maken.Ikzelf ben een leerling van Arafan Touré, een meesterdrummer van de Sousou, en een groot vernieuwer op djembégebied.
In een workshop djembe, doundoun en eventueel krin (spleettrommel) ga ik altijd uit van de in de groep aanwezige kwaliteiten, die ik door gerichte oefeningen verder probeer te ontwikkelen. In de ruim 25 jaar dat ik zowel djembe, doundoun als een aantal andere percussie-instrumenten speel, heb ik een ruime kennis verkregen van zowel de traditie als het modernere balletrepertoire, en ik beschik over een open mentaliteit die niet vast zit aan zo hoort het of zo moet het. Ik geloof dat het goed is om te zoeken naar vernieuwing en dat zulks mogelijk is met respect voor de oorsponkelijke traditie.
Workshops kunnen worden gegeven in mijn eigen oefenruimte te Rotterdam, maar ik kan onder voorwaarden ook op locatie komen.

Prijzen en tijden voor bovenstaande workshops zijn afhankelijk van de situatie, waarbij ik aanteken dat een leuke en gezellige workshop voor mij minstens net zo belangrijk is als de financiële vergoeding.

De workshops zijn niet alleen voor mensen die al bekend zijn met de djembe, maar ook voor bedrijven, instellingen, scholen en vrijgezellenfeesten. Een workshop voor hen die nooit eerder djembe speelden bestaat uit het aanleren van een aantal eenvoudige partijen die samen een muziekstuk vormen. Het groepsproces staat hierbij voorop. In mijn eigen oefenruimte te Rotterdam is plaats voor groepen tot ongeveer 20 personen. Naast het geven van de workshop kan ik ook een aantal tips geven om er in Rotterdam een leuke en gezellige dag van te maken, opdat de door U georganiseerde dag een succes wordt.

Voor informatie en boekingen: Zie de contact pagina, of ga naar mijn djembe-site: www.kawienbi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copiëer deze code:

* Vul de code hier in:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>